måndag, september 10

Truls

Alla bullar kan med enkelhet användas som starkaste avbitartången;-) En Bullterrier har garnityr som en hel krokodil. Dom kan slå igen sina käftar blixtsnabbt med ett rejält tryck och dom är fenomenala på att hålla fast, så länge dom önskar själv. Att försöka öppna upp käftarna på en Bulle är mer eller mindre ogenomförbart. Mina bullar gillar att gå omkring och tugga på stora stenar, trots att det finns tuggben till hands. Tyvärr har dom dock inte tänder som hajar, grr:-( Om en haj förlorar en tand så växer en ny ut, tyvärr är inte fallet så på Bullar, vilket innebär att det ryker ut en hel eller halv tand lite då och då (i alla fall på mina Bullar som inte hålls instängda). Det där med tandvisning på beställning verkar inte heller vara en Bulle-grej. Har märkt att tänderna ibland inte ens kollas av domaren på utställning... kan ovanstående vara bidragande orsak till det!?
Mina Bullar knipsar ibland av hästarnas staket bara för att det tydligen är jättekul. Lille Truls har inte lyckats än, men han är på god väg. Både Tryggve, Tulla och Tingeling har lyckats upprepade gånger.
Som vanligt i denna blogg så är det mina egna erfarenheter och åsikter som berättas om och inte en vetenskapligt bevisad forskningsrapport.